Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Івахнянському дитсадку з’явився рециркулятор повітря

Дата: 30.11.2021 16:45
Кількість переглядів: 192

Фото без опису

Міський голова Олександр Тищенко спільно зі своїм помічником в с. Івахни Олександром Гринюком і депутатом міської ради Романом Криворучком з приємною місією відвідали Івахнянський заклад дошкільної освіти «Колосок».

Протягом тривалого часу Олександр Гринюк, як представник міського голови, опікується ввіреним йому селом і спільно з Романом Криворучком працюють на благо жителів і задля розвитку населеного пункту. Так, за їхньої спільної ініціативи, для дитячого садочку були закуплені миючі засоби, кухонне приладдя, новорічні прикраси, іграшки та інше.

Також Олександр Гринюк нещодавно звернувся з проханням до міського голови, щодо придбання для дитсадка очищувача повітря. Адже вкрай важливо, щоб у дошкільному закладі була сприятлива атмосфера не лише для розвитку дітей, а й для їхнього здоров'я.

Тож сьогодні, під час візиту, Олександр Тищенко вручив директору закладу Яні Садівській рециркулятор повітря, який запобігатиме поширенню будь-яких інфекцій.

Бактерицидний рециркулятор повітря MedZeller – призначений для безпечного кварцування (знезараження) повітря в приміщенні від вірусів, бактерій, алергенів, інших інфекційних мікроорганізмів і шкідливих речовин. Головною його перевагою є те, що він здатний забезпечити безперервне кварцування приміщення в присутності людей, тварин і рослин. Тобто рециркулятор повітря є безпечним для дітей і його можна застосовувати як вдома, на роботі, так і в медичних закладах і дитячих садочках.

Тож вихованці Івахнянського ЗДО «Колосок» віднині надійно захищені від вірусів і бактерій в приміщенні закладу.

Міська влада докладає усіх зусиль для того, щоб перебування дітей в дошкільних закладах освіти громади було доступним, безпечним і комфортним.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора