Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зупинимо насильство разом! Не мовчи! Починай діяти!

Дата: 03.12.2021 09:18
Кількість переглядів: 207

Фото без опису

Багато потерпілих від насильства мовчать про це. Адже, по-перше, багато хто навіть не здогадується, що по відношенню до нього коїться саме насильство. На жаль, вони сприймають насильницькі дії за звичайні речі, навіть не підозрюючи, що в даному випадку порушуються їх права. Значна більшість знають про своє положення, але твердо впевнені у тому, що «сміття з дому не виноситься», або «А що ж люди скажуть?!», а ще «Б’є – значить любить!». Тому кращою у такому випадку буде мовчанка. Але це не правильно, мовчати не треба.

Домашнє насильство – страшний злочин, який для багатьох українських сімей є щоденною реальністю, про яку мовчать. Однак, ціна такого мовчання досить висока і може коштувати навіть життя.

Тож якщо ви опинились у складних життєвих обставинах, спричинених насильством чи його реальною загрозою, якщо стали жертвою торгівлі людьми, чи знаєте людей, по відношенню до яких вчиняються такі дії – терміново телефонуйте на «гарячю» лінію 1547 (цілодобово, безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів).

Зупинимо насильство разом! Не мовчи! Починай діяти!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора