Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася нарада щодо функціонування «Кімнати захисту» для осіб, які постраждали від домашнього насильства

Дата: 03.12.2021 11:00
Кількість переглядів: 203

Фото без опису

Вчора, 2 грудня, заступник міського голови Зоряна Заворотна провела спільну нараду з керівниками структурних підрозділів громади та сектору поліцейської діяльності №1 ВП №1 Уманського РУП ГУНП в області. Під час зустрічі присутні обговорили важливі питання щодо функціонування «Кімнати захисту» для осіб, які постраждали від домашнього насильства, яка вже працює в громаді.
На жаль, в Монастирищенській громаді, як і в інших містах України поширені випадки домашнього насильства, тому надзвичайно важливо, щоб постраждалі мали надійне місце для безпечного тимчасового прихистку від кривдників.
В «Кімнаті захисту» створено всі необхідні умови для комфортного тимчасового перебування, включаючи перебування з дітьми. Щоб скористатися послугами «Кімнати захисту» особам, постраждалим від насильства необхідно звернутися до поліції. Адреса кімнати не розголошується з метою безпеки.
Зоряна Заворотна підводячи підсумки наради зазначила, що дуже важливо, щоб жертви насилля знали, що їм допоможуть, що вони не самі, що їм є де знайти захист.
Тож закликаємо всіх не бути байдужими! Якщо ви стали жертвою насильства чи помітили, що в сусідів, друзів, знайомих, родичів хтось потерпає від насилля – не мовчіть! Телефонуйте до поліції!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора