Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відвідали діток з особливими потребами

Дата: 03.12.2021 15:08
Кількість переглядів: 199

Щороку, 3 грудня, відзначається Міжнародний день людей з особливими потребами. Це окремі життя, окремі трагедії, окремі людські надії на те, що все буде добре. Відзначення Міжнародного дня особливими потребами – справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов’язок перед людьми з обмеженими фізичними можливостями, що потребують захисту та підтримки. А особливо, якщо це діти.

Тож сьогодні заступник міського голови Зоряна Заворотна спільно з помічниками та діловодами завітали до 97 діток з особливими потребами, які проживають в Монастирищенській громаді. Гості поспілкувалися з батьками, висловили їм слова щирої підтримки, побажали, щоб життєва дорога їхніх дітей була світлою та щасливою. І від імені міського голови Олександра Тищенка,  побажали діткам витримки, мужності, оптимізму, віри, щастя та вручили вітальні листівки й фруктові подарунки.

Кожен в житті, і дорослий, і дитина, прагне добра, світла, надії. І ми впевнені, що ці невеличкі презенти посіють в душі таких діток віру в добро і збагатять їх життя радістю і теплом.

Виносимо щиру подяку всім, хто опікується людьми з особливими потребами, адже надання їм щоденної підтримки та допомоги – реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього. Особливі слова вдячності адресуємо нашим благодійникам, які долучилися до формування фруктових подарунків для діток – родині Наталії та Володимиру Яковлевих, Валентині Салій та Миколі Трохимчуку. Нехай ваша щоденна турбота допомагає мужнім людям забувати про труднощі, а їх серця наповнюються теплотою і впевненістю в завтрашньому дні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора