Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Добре серце не боїться вогню

Дата: 05.12.2021 08:30
Кількість переглядів: 176

Фото без опису

Сьогодні світова спільнота відзначає день людей, які безкорисно допомагають тим, хто потребує допомоги та уваги – День волонтера! Волонтери – це люди, які прийшли за покликанням власної душі, готові допомогти тим, хто цього потребує. Волонтерство – це не робота, за це не платять грошей, це внутрішній стан людей, яким не все одно. Це рідкісна можливість допомагати людям, спілкуватися з ними, втілювати в життя ідеї та постійно діяти і йти лише вперед.

Монастирищенська земля багата добрими та чуйними людьми, які завжди готові допомагати. Від імені міського голови Олександра Тищенка волонтерів Монастирищенської громади напередодні зі святом привітали заступник міського голови Зоряна Заворотна, директор КЗ «Територіальний центр» Сергій Шолудько та директор КУ «Центр соціальних служб» Ася Підлісна. «Добрим серцям» вручили подяки за активну громадську позицію, людяність, доброту, щедрість, розвиток волонтерського руху та з нагоди Міжнародного дня волонтера.

Вітаємо кожного, хто причетний до волонтерського руху, бажаємо міцного здоров’я та дякуємо за вашу місію, за вашу діяльність, за вашу безкорисливу працю і допомогу!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора