Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася нарада по надходженню платежів до бюджету

Дата: 06.12.2021 11:04
Кількість переглядів: 239

Фото без опису

З метою належного контролю за виконанням бюджету громади, 3 грудня 2021 року відбулася позапланова нарада у заступника міського голови Олега Недогоди за участю начальника фінансового управління Оксани Недогоди, начальника Монастирищенської ДПІ ГУ ДПС Сергія Головченка та начальника відділу доходів фінансового управління Тетяни Мазур.

Начальник фінансового управління Оксана Недогода проінформувала присутніх про стан виконання бюджету Монастирищенської міської територіальної громади за 11 місяців 2021 року.

Про надходження платежів до бюджету громади, які адмініструються органами ДПС, доповів начальник Монастирищенської ДПІ ГУ ДПС в Черкаській області Сергій Головченко.

Під час наради було розглянуто питання здійснення розрахунків сільгоспвиробників за користування земельними ділянками у 2021 році, забезпечення своєчасного надходження до бюджету податків з доходів фізичних осіб, своєчасності та повноти сплати земельного податку громадянами, використання земельних ділянок наданих для ведення особистого селянського господарства та земельних ділянок (паїв), що обробляються самостійно.

Підводячи підсумки наради, Олег Недогода наголосив на необхідності вжиття всіх заходів щодо наповнення та виконання планових показників дохідної частини бюджету Монастирищенської міської територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора