Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітали військовослужбовців громади з Днем Збройних Сил України

Дата: 06.12.2021 15:00
Кількість переглядів: 309

Фото без опису

Сьогодні святкуємо День сили й могутності української армії – День Збройних Сил України. Цього дня в перший рік незалежності Верховна Рада ухвалила Закон «Про Збройні сили України». А 1993-го цю дату проголосили національним святом – як нагадування про незламність українських захисників.

З нагоди свята заступники міського голови Зоряна Заворотна та Олег Недогода від імені міського голови Олександра Тищенка привітали колектив четвертого відділу Уманського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (начальник відділу, підполковник – Руслан БАДЗЬОР) та членів Громадської організації «Монастирищенська районна спілка учасників АТО» (заступник голови спілки – Руслан ГЕДЗУН). За вагомий внесок у зміцнення обороноздатності держави, мужність, героїзм під час збереження територіальної цілісності, суверенітету і незалежності України та з нагоди відзначення Дня Збройних Сих України колективи відзначили грамотами Монастирищенської міської ради та грошовими подарунками.

Зоряна Заворотна та Олег Недогода подякували військовослужбовцям за ту нелегку службу, яку вони несуть. Побажали міцного здоров’я, добра, злагоди, достатку і мирного неба над головою.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора