Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Монастирищенська районна філія Центру зайнятості долучилась до проведення щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства»

Дата: 07.12.2021 12:00
Кількість переглядів: 269

Фото без опису

Торгівля людьми, на жаль, сьогодні залишається поширеним явищем, і воно є злочином, що грубо порушує права людини.

Саме з метою підвищення інформованості, запобігання цьому явищу та сприяння легальній зайнятості Монастирищенська районна філія долучилась до проведення щорічної Всеукраїнської  акції «16 днів проти насильства» у опорному закладі «Монастирищенський ЗЗСО І-ІІІ ст. №2», метою якої є поглибити розуміння та обізнаність про всі форми насильства та підвищення рівня поінформованості щодо проблем торгівлі людьми.

Захід проходив у формі діалогу та відкритої дискусії, під час якої обговорювалися основні чинники, мотиви та характеристики, що спричиняють міграцію, небезпечні наслідки нелегальної міграції для сім’ї, особистості, суспільства, а також ознаки торгівлі людьми.

В ході заходу фахівець з профорієнтації знайомила учасників з формами  та методами вербування, експлуатації людини, озвучила корисні поради стосовно того як убезпечити себе від рабства у будь-якому його прояві. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора