Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбувся інформаційний захід для осіб з обмеженими можливостями

Дата: 07.12.2021 12:10
Кількість переглядів: 193

Фото без опису

До Міжнародного дня людей з інвалідністю в Монастирищенській районній філії Черкаського ОЦЗ  відбувся інформаційний захід для осіб з обмеженими можливостями , в якому взяли участь 8 безробітних.

На початку заходу учасники заходу ознайомился з інформацією, що розміщена в центрі зайнятості для осіб з обмеженими можливостями та актуальними вакансіями. Начальник відділу активної підтримки безробітних Жанна Розна  звернула увагу присутніх на те, що особи з обмеженими можливостями мають право на професійну підготовку, перепідготовку  та підвищення кваліфікації, на працевлаштування з урахуванням компенсації єдиного соціального внеску  роботодавцю.

До участі у заході було запрошено Левчук Таїсу Григорівну головного спеціаліста Монастирищенського відділу управління праці та соціального захисту населення Уманської РДА, яка розповіла присутнім про надання їм матеріальної допомоги на лікування, отримання пільг на послуги, отримання засобів протезування та інших засобів реабілітації.

Також було наголошено на тому, що фахівці служби зайнятості прикладають максимум зусиль, щоб допомогти у працевлаштуванні особам з обмеженими можливостями і не залишити їх наодинці з своїми проблемами. Разом з тим кожному, хто шукає роботу, необхідно пам’ятати, що шлях  до можливості її знайти значною мірою залежить від їх наполегливості, волі, бажання та конкретних дій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора