Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Учні опорного ЗЗСО "Монастирищенська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №5" вирішують проблеми засмічення навколишнього середовища

Дата: 10.12.2021 14:24
Кількість переглядів: 198

Фото без опису

Сьогодні учні початкових класів ОЗЗСО «Монастирищенська спеціалізована школа І-ІІІ ст. №5» завітали до міського голови Олександра Тищенка, його заступника Зоряни Заворотної та начальника управління освіти, молоді та спорту Ніни Завертаної з еколого-просвітницькою місією.

Вже понад місяць у закладі проводиться загальношкільний STEAM-проект «Школа нуль відходів» (Zero Waste School), в рамках якого учні вирішують проблеми засмічення навколишнього середовища через призму школи.

Тож саме сьогодні, 10 грудня, в день коли вступив в силу Закон України «Про обмеження обігу пластикових пакетів на території України» діти заявили про свою громадську позицію та вирішили нагадати жителям громади, про те, що варто зменшити використання пластикових пакетів і не шкодити навколишньому середовищу.

Під час візиту дітлахи розповіли про проект, над яким працюють усі учасники освітнього процесу закладу та подарували екоторбинки.

Міський голова був щиро вражений екосвідомістю школярів. Олександр Тищенко подякував дітлахам за їх позицію та вручив пам’ятні та солодкі подаруночки на згадку про цей день.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора