Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

90 – це не вік, це багатство

Дата: 10.12.2021 17:30
Кількість переглядів: 185

Цьогорічна зимова пора виявилася особливою для жительки Сатанівки Ганни Йосипівни Коваль, адже на її життєвий поріг завітав 90-річнний ювілей.

Ганна Йосипівна народилася 10 грудня 1931 року в багатодітній родині в с. Леухи, Вінницької області. По закінченні школи працювала в рільничій бригаді в колгоспі. Потім продовжувала трудитись в заготконторі, на спиртперевалці. Разом з чоловіком виховали сина та дві доньки, вони – найбільша гордість і підтримка матері. Діти, онуки та правнуки часті гості в її домівці. Допомагають і радують своїми успіхами та зігрівають теплом і ласкою материнське серце.

Ганна Коваль є шанованою в селі людиною, адже все своє життя несе теплоту та любов до людей, праці та родини.

Тож з нагоди святкової дати до іменинниці завітали помічник міського голови Євдокія Форостяна та голова ветеранської організації Ніна Пруненко. Гості привітали жінку з Днем народження, подякували за невтомну працю та від імені міського голови Олександра Тищенка вручили ювілярці квіти та грошовий подарунок і побажали бадьорості, злагоди в родині, добра, небесних щедрот і ще довгих років життя!

90 років – дуже важлива та значуща подія, адже далеко не всім судилося зустріти настільки поважний вік. Нехай кожен день дарує ювілярці радість і позитивні емоції, адже це і є запорука довголіття.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора