Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Монастирищенській багатопрофільній лікарні запрацював надсучасний рентгенографічний комплекс

Дата: 13.12.2021 14:00
Кількість переглядів: 767

Фото без опису

Сьогодні міський голова Олександр Тищенко, його заступники Зоряна Заворотна та Олег Недогода ознайомилися з роботою нового рентгенографічного комплексу, який запрацював на базі Монастирищенської багатопрофільної лікарні. Цей комплекс для лікувального закладу придбано за ініціативи міського голови Олександра Тищенка у співпраці з фірмою «МедСервіс +», які є дистриб'юторами медичного обладнання компанії FUJIFILM.

Після тривалих оформлень дозвільних документів та навчання персоналу, довгоочікуваний для лікарні медичний апарат уже успішно виконує своє призначення. Апарат зручний та простий у роботі, надає безліч можливостей лікарям. Зокрема, новий рентгено-комплекс надає можливість комп’ютерної обробки інформації та у 3-4 рази має меншу дозу опромінення.

Новітній рентгенiвський дiагностичний комплекс з цифровою обробкою зображення значно розширює можливості медиків щодо швидкої, своєчасної та високоточної діагностики захворювань і надання монастирищанам якісної медичної допомоги.

«Покращення надання медичних послуг важливе для нас завдання, тому ми докладаємо максимум зусиль, щоб лікарня відповідала усім вимогам. Рентгенапарат – це початок якісних змін у медицині, ми й надалі плануємо розвивати та покращувати галузь охорони здоров’я в громаді», – відзначив міський голова Олександр Тищенко під час презентації роботи рентгенологічного комплексу.

Проведення рентгенологічного обстеження пацієнтів буде проводитись БЕЗКОШТОВНО за направленням сімейного лікаря, терапевта, педіатра всім мешканцям громади, що дозволить вчасно діагностувати захворювання та призначати відповідне лікування.

Щиро дякуємо усім, хто так чи інакше причетний до придбання рентгенографічного комплексу – хто голосував за придбання та виділення коштів на сесії, хто перераховував кошти для оплати, хто усіма силами вболівав за успіх справи, адже тільки спільними зусиллями нам вдасться вивести медицину Монастирищини на новий, якісний рівень надання медичних послуг.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора