Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася зустріч з учасниками ліквідації аварії на ЧАЕС

Дата: 14.12.2021 14:50
Кількість переглядів: 302

Фото без опису

Сьогодні, 14 грудня, в приміщенні міської ради відбулася зустріч з нагоди Дня вшанування ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. У зустрічі прийняли участь заступник міського голови Олег Недогода, начальник відділу управління праці та соціального захисту населення Богдан Мойсеєнко, керівник громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» Валерій Ротарь та учасники ліквідації наслідків аварії.

Зібрання розпочалось зі хвилини мовчання, під час якої присутні вшанували світлу пам'ять усіх, хто постраждав від аварії та через хвороби, спричинені радіацією, не дожив до цього дня.

Після чого відбулося обговорення хвилюючих і важливих для ліквідаторів питань, які стосувалися, зокрема, соціального захисту, медичного та пенсійного забезпечення, підтримки вдів учасників ліквідації аварії та тих, чорнобильців, які потребують допомоги. А також піднімалися питання про забезпечення учасників ліквідації аварії земельними ділянками та надання одному учаснику житла й інше.

Загалом зустріч проходила у форматі діалогу, тож кожен учасник отримав вичерпні відповіді на свої запитання.

За підсумками зібрання, учасники ліквідації аварії на ЧАЕС заручилися підтримкою міської влади. В свою чергу, заступник міського голови Олег Недогода висловив вдячність і наголосив, що лише в співпраці можливо досягнути позитивного результату.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора