Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Довгожительку з Сарнів привітали з Днем народження!

Дата: 15.12.2021 14:40
Кількість переглядів: 155

Фото без опису

Сьогодні, 15 грудня, свій 92-ий День народження відзначає знана та шанована жителька села Сарни – Марія Михайлівна Семененко!

На іменини до довгожительки зі щирими побажаннями, вітаннями, подарунками, квітами завітав помічник міського голови в с. Сарни Леонід Басовський.

Леонід Васильович від імені міського голови Олександра Тищенка щиро віншував іменинницю квітами та грошовим подарунком і побажав їй міцного здоров’я, благополуччя, Божого благословення, життєвого оптимізму, бадьорості духу, любові та підтримки від рідних й ще довгих років життя!

Марія Михайлівна народилася 15 грудня 1929 року в с. Панський Міст в багатодітній родині, де була найстаршою донькою. На її долю випали страшні випробування, адже вона, як і всі, хто народився в той час, пізнала всю гіркоту голодомору, стала світком Другої світової війни та приймала участь у відбудові країни. Будучи ще зовсім юною влаштувалася на роботу в місцеве господарство. Згодом зустріла свого майбутнього чоловіка Олексія Давидовича Семененка. Разом зі своїм коханим чоловіком вони створили міцну родину та виростили двох прекрасних синів. Олексій Давидович – ветеран війни. Він пройшов випробування вогнем у роки ІІ світової війни, завоювавши Перемогу, нагороджений численними орденами та медалями, серед яких і медаль «За оборону Сталінграда», був почесним жителем с. Сарни.

Марія Семененко довгий час працювала різноробочою в колгоспі, виконуючи будь-яку роботу, навіть важку. ЇЇ поважають і шанують односельчани. Адже попри всі життєві прикрощі та негаразди вона зберегла в собі промінь любові та світла. Вона завжди весела, привітна, відкрита, завзята, енергійна та щедра. Марія Михайлівна дуже щиро спілкується з людьми та завжди радіє гостям.

Наша іменинниця – це історія нашої громади. ЇЇ життєва мудрість, досвід, незламність, добродушність і добропорядність – це неоціненний скарб.

Приймаючи привітання, Марія Семененко щиро подякувала за виявлену до неї увагу та теплі слова побажань.

Сердечно вітаємо Марію Михайлівну з Днем народженням і бажаємо їй міцного здоров’я та безмежного щастя. Нехай добро, яке вона дарує людям повернеться до неї сторицею.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора