Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міська влада дбає про покращення якості харчування в школах

Дата: 15.12.2021 15:30
Кількість переглядів: 186

Фото без опису

У двох опорних закладах Монастирищенської громади – Монастирищенській спеціалізованій школі І-ІІІ ст. №5 та Монастирищенському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ст. №2 встановили надсучасні системи очистки води, аналогів яким немає в Черкаській області.

Комплексна очистка передбачає систему зворотного осмосу (з води усуваються розчинені в ній речовини, органіка), 9 ступенів очистки, застосування ультрафіолетової лампи (для знищення бактерій) та мінералізатор. Так, воду очищують від усіх шкідливих речовин, а щоб вона була корисною, її збагачують мінералами.

Завдяки кращій воді підвищиться якість харчування школярів. Однозначно, буде менше накипу.

До того ж, очищена вода сприятиме зниженню рівня захворюваності у дітей. Також вона допоможе підвищити дитячий імунітет завдяки споживанню якісної мінералізованої води на противагу хлорованій.

Незабаром таку установку з очищення води планують встановити в Опорному закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ст. «Монастирищенський «Ліцей «Ерудит».

Ця система цілком інноваційна, вонa дуже компaктнa і розрaховaнa під очищення саме монастирищенської води. Адже якісна питна вода у школах – це здорові діти!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора