Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено спільні засідання постійних комісій міської ради

Дата: 15.12.2021 16:52
Кількість переглядів: 213

Фото без опису

15 грудня в залі засідань міської ради проведено спільні засідання постійних комісій міської ради: з питань місцевого самоврядування, депутатської діяльності, гласності та законності, з питань економічної політики, планування, бюджету та фінансів, з гуманітарних питань та з питань архітектури, будівництва, житлово –комунального господарства, управління комунальною власністю, регулювання земельних відносин, екологічної політики, з питань сільського господарства, підприємства, торгівлі, промисловості, транспорту та зв´язку.

Участь в засіданні взяли міський голова Олександр Тищенко та начальники відділів виконавчого комітету, які доповідали з питань, внесених до розгляду.

Засідання супроводжувалося активним обговоренням проєктів рішень порядку денного.

У ході засідання членами постійних комісій розглянуті та погоджені проєкти рішень з питань, які внесені до порядку денного чергової десятої сесії.

За результатами проведеної роботи депутатами постійних комісій вирішено рекомендувати міському голові винести запропоновані проекти рішень, з урахуванням змін і доповнень, на засідання чергової десятої сесії міської ради VIII скликання, проведення якої заплановано на 16 грудня 2021 року.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора