Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Реконструкція приміщення під ЦНАП триває

Дата: 17.12.2021 10:18
Кількість переглядів: 308

Фото без опису

В ході децентралізації громади отримали більш широкі повноваження, ресурси і відповідальність. Перелік послуг, які можуть надаватися на місцях, постійно розширюється. Очевидно, що і в Монастирищенській громаді повинен бути сучасний Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП), адже це єдине місце (приміщення), де можна отримати найнеобхідніші адміністративні послуги у комфортних умовах.

Тому створення такого Центру для влади громади стало одним із пріоритетних завдань. Завдяки тісній співпраці міського голови Олександра Тищенка з народним депутатом України Артемом Нагаєвським було залучено кошти державної субвенції на реконструкцію частини приміщень колишнього МНВК. Так завдяки клопотанню Артема Сергійовича нашій громаді надано понад 2 млн. грн. на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку території.

При виготовлені проектно-кошторисної документації було враховано те, що ЦНАП має відповідати трьом головним критеріям – це доступність, швидкість обслуговування та висока якість сервісу. Тож нині ведуться активні роботи з реконструкції приміщень. Ремонтною бригадою виконано вже близько 60% робіт. Зокрема замінено двері та вікна на нові енергозберігаючі, встановлено санвузли для людей з особливими потребами, частково здійснено внутрішньо-будівельні роботи та виконано ряд інших робіт.

Тож Монастирищенський Центр з надання адміністративних послуг відповідатиме всім стандартам, матиме сучасний вигляд, комфортні умови, безбар’єрний простір, багатофункціональне середовище і найважливіше – нашим краянам буде набагато простіше та зручніше отримувати документи, довідки та консультацій від різноманітних державних органів!

Щиро дякуємо народному депутату України Артему Нагаєвському та всім, хто долучився до реконструкції приміщень і створення ЦНАПу!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора