Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася нарада керівників закладів освіти громади

Дата: 17.12.2021 15:41
Кількість переглядів: 239

Фото без опису

Сьогодні під головуванням начальника управління освіти, молоді та спорту Ніни Завертаної, за участі заступника міського голови Зоряни Заворотної, відбулася нарада керівників закладів освіти громади.

На початку зустрічі начальник управління освіти, молоді та спорту Ніна Завертана виконала приємну місію та нагородила дипломом і золотою медаллю опорний ЗЗСО І-ІІІ ст. «Ліцей» Ерудит» (директор Наталія Стороженко), як кращий заклад з упровадження в освітню діяльність інноваційних проектів, моделей, систем, технологій, методик, що спрямовані на підвищення якості освіти за результатами участі в Міжнародній виставці «Інноватика в сучасній освіті». Також в рамках цієї виставки Ліцей «Ерудит» був нагороджений дипломом за активне впровадження інноваційних педагогічних технологій в освітній процес.

Окрім цього, Ніна Борисівна вручила керівникам закладів Дипломи та Подяки за участь в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2022», Сертифікати щодо проходження онлайн-курсів НУШ та Подяки вихованцям освітніх закладів громади, які взяли участь у конкурсі на краще декламування «Декалогу української дитини».

Після урочистостей учасники зібрання перейшли до обговорення питань порядку денного. Так, про роботу управління освіти, молоді та спорту по зміцненню навчально-матеріальної бази закладів освіти доповіла начальник управління Ніна Завертана; про виконання плану роботи управління освіти, молоді та спорту на 2021 рік виступив начальник відділу освіти управління Руслан Терещук; про хід виконання міської Програми роботи з обдарованою молоддю на 2021-2025 роки та підготовку і проведення новорічно-різдвяних заходів з учнівською молоддю у закладах освіти розповіла директор КУ ЦПРПП ММР Неля Залозна.

Економіст управління освіти, молоді та спорту Ірина Паламарчук проаналізувала використання енергоносіїв у закладах освіти.

Окрім цього, керівники закладів освіти обговорили хвилюючі їх питання.

На завершення зустрічі, Ніна Завертана відзначила, що галузь освіти в громаді потужно розвивається і нарощує свій потенціал. Спільними зусиллями вся освітянська родина рухається вперед – оновлюється матеріально-технічна база, підвищується рейтинг участі учнів у конкурсах та олімпіадах тощо. Але на цьому зупинятися не потрібно, адже працювати ще є над чим, тому впевнено та поступово потрібно рухатися вперед задля реалізації пріоритетного завдання – забезпечення якості освіти.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора