Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У приміщенні Халаїдівського ЗЗСО запрацював дитсадок

Дата: 20.12.2021 15:37
Кількість переглядів: 183

Фото без опису

Сьогодні міський голова Олександр Тищенко, його заступник Зоряна Заворотна, депутат міської ради Михайло Возний, начальник управління освіти, молоді та спорту Ніна Борисівна Завертана та помічник міського голови в селах Халаїдове та Дібрівка Іван Омельченко з солодощами та іграшками завітали до вихованців дошкільного закладу с. Халаїдове.

Завдяки співпраці міського голови Олександра Тищенка та місцевого мецената і депутата міської ради Михайла Возного заклад дошкільної освіти в с.Халаїдове розташувався в будівлі школи. У приміщенні було виконано ремонтні роботи, щоб воно відповідало всім вимогам і діткам було комфортно тут знаходитися.

Міський голова оглянув умови перебування діток, поспілкувався з колективом та вручив малюкам солодощі та іграшки й привітав усіх з прийдешніми святами.

Також Олександр Михайлович відзначив, що й надалі активно дбатиме про благополуччя та комфорт дошкільних закладів громади та подякував Михайлу Возному за підтримку і допомогу.

Відзначимо, Михайло Возний і як фермер, і як депутат міської ради постійно дбає про свій округ. Тож дякуємо Михайлу Віталійовичу за його доброту, небайдужість та готовність завжди прийти на допомогу.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора