Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Знайди свою книгу!

Дата: 20.12.2021 15:53
Кількість переглядів: 218

В Україні пройшов Національний тиждень читання. Захід проводив Український інститут книги спільно з Міністерством культури та інформаційної політики України. Це загальнонаціональне свято, що об’єднало навколо читання читачів, письменників, бібліотекарів, видавців і книгарів по всій країні. Метою заходу було залучити українців до читання, купівлі та дарування книжок, відвідування бібліотек, привернення уваги до українського книговидання та літератури, підтримка видавництв, книгарень та бібліотек. Втілювались проєкти, що покликані допомогти українцям знайти свою книгу, спонукати читати, зробити книжку ближчою до кожного.

Монастирищенська публічна бібліотека теж активно долучилась до Тижня читання. Було створено ряд відеороликів та буктрейлерів про книги, які є в нашій книгозбірні, проводились різноманітні заходи з метою популяризації книги. Один з них – це читацький флешмоб в мережі Фейсбук, в якому наші читачі фотографувались з улюбленими книгами та рекомендували їх іншим. Популяризація читання не закінчується після закінчення Тижня, а ще нам продовжують дарувати книги наші користувачі, за що ми їм безмірно вдячні.

В Україні стартувала виплата однієї тисячі гривень за вакцинацію. Наш вибір – бути здоровими з набутим імунітетом. А гроші пропонуємо витратити на книги. Читайте самі та заохочуйте до читання дітей! Той, хто подружить з книгою, отримає вірного друга на все життя! Якщо ж куплені книги ви не захочете залишити вдома – наша книгозбірня радо їх прийме. Це буде наймудріший вчинок і найкраща інвестиція в культуру. Пам’ятайте про це.

Запрошуємо завітати до Монастирищенської публічної бібліотеки!

Найцікавіші книги тільки у нас!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора