Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Cвято відкриття головної новорічної ялинки

Дата: 21.12.2021 10:00
Кількість переглядів: 206

Фото без опису

На центральній площі імені Герої Майдану вчора було людно. На свято відкриття головної новорічної ялинки зібралися діти разом із батьками не тільки з Монастирища, а й з інших населених пунктів громади. Для присутніх була підготовлена концертно-розважальна програма з казковими героями та танцювальний флешмоб. Також під веселу святкову музику Святий Миколай разом із своїми помічниками та малечею водили хороводи навколо ялинки. Щирі емоції панували біля новорічної красуні. Дорослих пригощали глінтвейном. А кожен із маленьких гостей свята повернувся додому із солодким подарунком від Святого Миколая.

Під час урочистої частини заступник міського голови Зоряна Заворотна від імені міського голови Олександра Тищенка привітала мешканців громади з Днем Святого Миколая та наступаючими новорічно-різдвяними святами й побажала здоров’я, гарного настрою, нових здобутків, миру, злагоди, щедрості та благословення.

Цього року, по-особливому, гарне новорічне деревце зачарувало всіх святковою ілюмінацією. Під веселий дитячий сміх і щасливі маленькі оченята, гучні оплески та посмішки відбулося урочисте відкриття ялинки.

Тож головна ялинка Монастирищенської громади засяяла вогнями, як символ всіх новорічних і різдвяних свят!

Щира вдячність всім, хто посприяв у створенні святкового настрою, а також кожному присутньому на святі!

Свято вийшло яскравим та веселим, мешканці громади та гості занурилися в чарівну атмосферу радості та щастя.
Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора