Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Монастирищенською міською радою цьогоріч було започатковано нову гарну традицію та проведено благодійну акцію під назвою «Ялинка бажань»

Дата: 22.12.2021 16:37
Кількість переглядів: 242

Фото без опису

Напередодні новорічних свят і дорослі, і малі чекають на диво та на омріяний подаруночок. Особливо на нього чекають дітки, які по тій чи іншій причині позбавлені батьківської турботи та піклування. Саме тому Монастирищенською міською радою цьогоріч було започатковано нову гарну традицію та проведено благодійну акцію під назвою «Ялинка бажань». Акція проводилася серед депутатського корпусу та працівників міської ради, за участі міського голови Олександра Тищенка та його заступників. Так 16 грудня на черговій 10 сесії міської ради VIII скликання депутатам і всім присутнім запропонували здійснити мрію – виконати бажання та стати помічником Святого Миколая для дітей сиріт і дітей, позбавлених батьківської турботи та піклування. Листівки з побажаннями від дітлахів були розвішені на ялинці, яка прикрашала сесійну залу, тому кожен охочий мав змогу отримати та виконати дитяче бажання.

А сьогодні, 22 грудня, в приміщенні Будинку дитячої та юнацької творчості для цих 40 діток, різного віку відбувся святковий новорічний захід. Діти охоче веселилися та брали активну участь у конкурсах. Тож актова зала БДЮТ була заповнена дитячим сміхом і радістю. Здавалось, що в цім світі панує лише щастя та добро.

Привітати дітлахів з Днем Святого Миколая та початком новорічно-різдвяних свят завітали заступник міського голови Зоряна Заворотна, депутати міської ради Богдан і Володимир Шевчуки та начальник управління освіти, молоді та спорту Ніна Борисівна Завертана. Гості від імені міського голови Олександра Тищенка та депутатського корпусу міської ради побажали малечі міцного здоров’я, здійснення мрій і щасливого дитинства. А ще виконали почесну місію – передали подаруночки.

Діти були безмежно раді подарункам. Їхні неймовірні емоції пройняли присутніх до глибини душі!

Щиро дякуємо всім, хто долучився до акції «Ялинка бажань». Сьогодні ви здійснили маленьку мрію цих прекрасних хлопчиків і дівчаток – ви зігріли їхні маленькі серця та вселили в них віру в себе, впевненість, що вони для когось важливі й потрібні! Можливо, колись вони здійснять і ваше бажання, адже добро має здатність повертатися сторицею!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора