Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

МІСЬКИЙ ГОЛОВА ЗУСТРІВСЯ З НАРОДНИМ ДЕПУТАТОМ УКРАЇНИ

Дата: 24.12.2021 11:47
Кількість переглядів: 223

Фото без опису

23 грудня відбулась робоча зустріч міського голови Олександра Тищенка з народним депутатом України Артемом Нагаєвським.   

Обговорювали можливість залучення коштів державного бюджету на розвиток нашої громади.

У ході зустрічі Олександр Михайлович коротко окреслив перспективи щодо розвитку громади, в свою чергу народний депутат дав конкретні відповіді й висловив своє бачення щодо подальшої співпраці. 

Було розглянуто перспективи фінансування об’єктів на території громади шляхом залучення коштів ДФРР та реалізації інвестиційних проєктів. Нардеп запевнив у всебічній підтримці стосовно вирішення проблемних питань, а також обіцяв посприяти залучити кошти з державного бюджету на розвиток об’єктів соціально-культурного призначення.

Також в рамках візиту  проінспектовано  хід реконструкції частини приміщень адміністративного корпусу Монастирищенського міжшкільного НВК для розміщення ЦНАПу по вул. Жовтневій, 1, у м. Монастирище. До речі, на реконструкцію ЦНАПу  народним депутатом  було залучено 2,1 млн. грн.

В ході зустрічі народний депутат України Артем Нагаєвський передав опорному закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів "Ліцей "Ерудит" інтерактивну панель, яку було придбано у співфінансуванні з держбюджету та бюджету громади.

Очільник громади  Олександр Тищенко ще раз подякував Артему Нагаєвському за тісну співпрацю з  громадою та висловив сподівання, що такі дружні відносини, взаєморозуміння та підтримка і надалі збережуться.  

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора