Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося святкове засідання з нагоди 5-ї річниці Літературного об’єднання «За покликом душі»

Дата: 25.12.2021 12:10
Кількість переглядів: 297

Фото без опису

Вчора, 24 грудня, в читальній залі Монастирищенської публічної бібліотеки відбулося святкове засідання з нагоди 5-ї річниці Літературного об’єднання «За покликом душі».

На святкове зібрання до літераторів завітали заступник міського голови Зоряна Заворотна, місцевий підприємець і меценат Олег Яровий, дружина міського голови Людмила Тищенко. Гості привітали митців з ювілеєм і початком новорічно-різдвяних свят, побажали здійснення найзаповітніших мрій, творчого натхнення, здоров’я та миру.

Зоряна Заворотна від імені міського голови Олександра Тищенка передала літераторам солодкий презент і з нагоди 5-ї річниці Літературного об’єднання «За покликом душі» вручила Грамоту Монастирищенської міської ради за безперервний творчий пошук, популяризацію поезії, активну участь у культурному житті громади.

Під час засідання літератори підвели підсумки своєї діяльності, обговорили плани на майбутнє та за доброю традицією продекламували свої найкращі твори. Також в рамках свята відбулася авторська зустріч з київською поетесою Олесею Григор’євою.

Атмосфера заходу була легкою, невимушеною та надихаючою.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора