Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася нарада щодо ставок податків

Дата: 28.12.2021 15:30
Кількість переглядів: 177

Фото без опису

Сьогодні під головуванням заступника міського голови Олега Недогоди за участю начальника фінансового управління Оксани Недогоди, начальника Монастирищенської ДПІ ГУ ДПС Сергія Головченка, начальника відділу доходів фінансового управління Тетяни Мазур та головного спеціаліста юридичного відділу Ольги Поліщук відбулася нарада щодо ставок «Єдиного податку», «Податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки», «Орендної плати за землю» – «Ставок орендної плати за земельні ділянки» за 1 кв. м. для земель промисловості на 2022 рік прийняті депутатами Монастирищенської міської ради від 08 липня 2021 року на 2022 рік.

Під час наради було розглянуто звернення підприємців Монастирищенської громади щодо встановлених ставок податків для промисловості на 2022 рік та висловлено їх економічне обґрунтування.

На завершення зібрання Олег Недогода відзначив, що податкові ставки на 2022 рік встановлені з дотриманням усіх законодавчих вимог, пройшли обговорення на депутатських комісіях, оприлюднені, направленні до Державної регуляторної служби України щодо перевірки та погодження проєкту рішення «Про встановлення місцевих податків і зборів в межах Монастирищенської міської територіальної громади». Також вони розміщенні в базах даних Державної регуляторної служби України та Державної податкової інспекції України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора