Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Загальні збори підприємців Монастирищенської міської територіальної громади

Дата: 29.12.2021 15:49
Кількість переглядів: 268

Заступник міського голови Олег Недогода, секретар міської ради Наталія Шамрай, секретар виконавчого комітету міської ради Світлана Тесленко, начальник фінансового управління Оксана Недогода, начальник Монастирищенської ДПІ ГУ ДПС Сергій Головченко та депутати міської ради взяли участь у загальних зборах підприємців Монастирищенської міської територіальної громади, які відбулися сьогодні у залі засідань міської ради.

Збори пройшли у форматі «живого» діалогу та активної дискусії. На початку зустрічі начальник Монастирищенської ДПІ ГУ ДПС Сергій Головченко розповів підприємцям Монастирищини про зміни та нові правила оподаткування, які стосуються малого та середнього бізнесу, що розпочнуть діяти з 1 січня 2022 року. Також Сергій Петрович відповів на всі питання, які виникали в ході роботи.

Після чого учасники зібрання приступили до обговорення порядку денного зборів. Так, було розглянуто ставки «Єдиного податку», «Податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки», «Орендної плати за землю» – «Ставок орендної плати за земельні ділянки» за 1 кв. м. для земель промисловості на 2022 рік прийняті депутатами Монастирищенської міської ради від 08 липня 2021 року на 2022 рік.

Також головою зборів, місцевим підприємцем Володимиром Яковлевим було запропоновано створити об’єднання чи ініціативну групу, яка б представляла інтереси місцевих підприємців у міській раді.

У свою чергу заступник міського голови Олег Недогода відзначив, що міська влада завжди готова до співпраці з соціально відповідальним бізнесом і громадськими організаціями, адже співпраця бізнесу, влади та громади – запорука сталого розвитку Монастирищенської міської територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора