Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До відома депутатів міської ради!

Дата: 05.01.2022 10:00
Кількість переглядів: 224

Фото без опису

За розпорядженням міського голови,  відповідно до статті 214 Регламенту Монастирищенської міської ради 06 січня 2022  року о 9.00 годині скликається позачергова 11 сесія міської ради. Засідання сесії буде проводитись ДИСТАНЦІЙНО в режимі телефонного зв’язку. До порядку денного сесії  внесено  одне питання: «Про затвердження проєктно-кошторисної документації «Реконструкція спортивного комплексу по вул. Б.Хмельницького,18  у  м. Монастирище, Черкаської області».

     Проєкт   рішення міської ради з даного питання, експертна оцінка та кошторисна документація  направлені депутатам на електронні адреси і розміщена на сайті громади в розділі «Міська рада. Матеріали до чергової сесії».

      Невідкладна потреба проведення позачергової сесії виникла в зв’язку із  тим, що експертна оцінка проєктно-кошторисна документація на реконструкцію спортивного комплексу була підписана 31.12.2021 року. Затвердити дану ПКД міська рада має своїм рішенням лише після даної дати. Також до 17 січня 2022 року необхідно ПКД та відповідне рішення міської ради по її затвердженню подати на електронний майданчик Державного фонду регіонального розвитку для отримання коштів на реконструкцію спорткомплексу.

 

   Секретар міської ради                          Наталія Шамрай


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора