Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Подарували підопічним Лукашівського відділення стаціонарного догляду автоматичну прально-сушильну машину

Дата: 06.01.2022 15:00
Кількість переглядів: 188

Фото без опису

Сьогодні, 6 січня, заступник міського голови Зоряна Заворотна спільно з директором БО «БФ «Агрейн» Петром Сметаною та директором ТОВ «Агровіт» Віктором Слободяном відвідали Лукашівське відділення стаціонарного догляду КЗ «Територіальний центр соціального догляду (надання соціальних послуг)».

Гості привітали підопічних і працівників закладу зі Святвечором і Різдвом Христовим, побажали миру, здоров’я, добра, всіх земних благ і передали відділенню автоматичну прально-сушильну машину та фруктовий кошик для підопічних.

Директор Терцентру Сергій Шолудько подякував за такий корисний подарунок на Різдво. Адже прально-сушильна машина поєднала в собі два пристрої в одній оболонці, що дає можливість висушити білизну відразу після прання та має безліч інших переваг. По-перше, пральна кімната звільниться від мотузок і мокрого одягу. По-друге, не потрібно чекати кілька годин, поки одяг висохне. По-третє, на речі не сідатиме пил з вулиці та не в’їдатимуться сторонні запахи. А враховуючи те, що у відділенні щодня доводиться прати і сушити велику кількість білизни, то автоматична сушильна машина оптимізує цей процес і полегшить роботу працівників.

Щиро дякуємо Петру Сметані та Віктору Слободяну за підтримку, фінансову допомогу, розуміння ситуації та проблем новоствореної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора