Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків, дотримання законодавства про працю щодо легалізації зайнятості населення та забезпечення виплати заробітної плати

Дата: 19.01.2022 16:02
Кількість переглядів: 215

Фото без опису

19 січня 2022 року заступник міського голови Олег Недогода провів перше в 2022 році засідання комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків, дотримання законодавства про працю щодо легалізації зайнятості населення та забезпечення виплати заробітної плати.

В роботі комісії взяли участь начальник Монастирищенської ДПІ ГУ ДПС Сергій Головченко, начальник фінансового управління Оксана Недогода, головний спеціаліст Монастирищенського відділу обслуговування громадян Пенсійного фонду Ірина Стасюк, директор Монастирищенської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості Володимир Левадський, керівники структурних підрозділів міської ради.

Наповнення бюджету громади, зокрема, за рахунок сплати місцевих податків і зборів, затвердження заходів з легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення в Монастирищенській ТГ на 2022 рік та взаємодія між різними службами стали головними темами обговорення в межах засідання.

Під час заходу було розглянуто шляхи вирішення проблеми протидії використання праці неоформлених працівників, зосереджено увагу на методах їх виявлення, застосування яких дало би найбільш позитивні результати у зазначеному напрямі.

Окремо було роз’яснено питання застосування платниками єдиного податку реєстраторів розрахункових операцій та/або програмних ресстраторів розрахункових операцій (РРО, ПРРО).

Також на засіданні наголошувалося на проведенні широкомасштабної інформаційно-роз’яснювальної кампанії серед суб’єктів господарювання громади.

Учасники зібрання активно долучалися до обговорення піднятих питань, радилися та вносили свої пропозиції щодо налагодження максимально ефективної роботи.

Поза тим, розробили порядок взаємодії контролюючих органів та органів влади щодо проведення активних дій з питань виявлення порушень трудового законодавства та їх негайного відпрацювання.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора