Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Із піснею по життю»

Дата: 21.01.2022 10:35
Кількість переглядів: 196

Фото без опису

        20 січня у майже двохгодинну пісенну подорож поринули монастирищани на чудовій культурно-мистецькій події - ювілейному творчому вечорі «Із піснею по життю» непересічної та талановитої людини, колишнього директора дитячої музичної школи, керівника художніх колективів, наставника юних музикантів, талановитого співака Анатолія Недзвіги.

     Теплі слова вітань з нагоди ювілею висловили заступник міського голови Зоряна Заворотна, начальник відділу культури та туризму Юрій Кудін, директор дитячої музичної школи Віталія Подолянюк, вихованці Анатолія Андрійовича та жителі громади.

       Зоряна Володимирівна вручила ювіляру від імені міського голови Олександра Тищенка грамоту за вагомий внесок у розвиток культурно-мистецького життя громади та подарунки на добру згадку.

      Пісенне свято чудово доповнювали розповіді про життєвий шлях ювіляра та вітання, які йому адресували вдячні учні та колеги.

      Кожен виступ артистів глядачі супроводжували бурхливими оваціями, а деякі пісні  зал щиро підспівував...

    Яскрава концертна програма, яка вдало поєднала лірично-ніжні та запальні пісні, зібрала на свято багато талановитих виконавців нашої громади.

     Монастирищина шанує та пишається  своїми талановитими земляками!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора