Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 26.01.2022 09:31
Кількість переглядів: 605

Фото без опису

Кожна дитина потребує піклування і доброзичливого ставлення до себе, відчуття своєї необхідності. Ці чинники впливають на здоровий розвиток дитини, формування її особистості, моральних та етичних норм.

25 січня заступник міського голови Зоряна Заворотна провела чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті  міської ради.

На засіданні розглянули питання щодо доцільності позбавлення батьківських прав жительки смт.Цибулів відносно неповнолітніх дітей;  забезпечення прав і найкращих інтересів дитини, влаштованої/зарахованої на цілодобове  перебування до  Монастирищенського  ліцею-інтернату  « Обдарованість » та соціальної підтримки його сім’ї  відповідно до потреб;  розглянули заяву жительки м.Монастирище, про надання дозволу її доньці, на укладення договору купівлі – продажу квартири, на її ім’я. 

У ході засідання було заслухано заявників та членів комісії, які брали активну участь у обговоренні, висловлювали власну думку та вносили свої пропозиції до відповідних рішень. З’ясовані факти і обставини по кожному питанню окремо, прийняті конструктивні рішення в інтересах дітей, які взяті на контроль до їх повного виконання.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора