Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Комплекс VIKTORIA – атмосфера затишку і стилю»

Дата: 28.01.2022 14:38
Кількість переглядів: 211

Фото без опису

Одним із найважливіших пріоритетів у діяльності служби зайнятості є побудова тісної взаємодії з роботодавцями.

Монастирищенською районною філією систематично проводяться різні заходи за участю роботодавців для безробітних осіб. Так  27.01.2022 року відбулася презентація  роботодавця маркету та готельно – ресторанного комплексу «VIKTORIA», засновниками якого стало подружжя Юрія та Вікторії Шатайло. Саме на  День Святого Миколая даний заклад  відкрив свої двері для гостей та відвідувачів. В сучасному, стильному та затишному  комплексі проводяться родинні свята, дні народження, корпоративи та, зрештою, можна просто відволіктися від повсякденної метушні, відвідавши одне з найкращих закладів міста Монастирище.

Готельно – ресторанна справа  - цікава спеціальність, орієнтована на комунікабельних та активних людей, які бажають отримати перспективну професію у сфері гостинності.

Представник роботодавця розповіла історію створення, ознайомила присутніх з виробничим процесом, структурою, професіями, без яких неможливе існування сучасного ресторанного бізнесу, умови праці, характер, режим роботи, розмір заробітної плати, додаткові заохочення та соціальні гарантії. Безробітні активно спілкувались, ставили питання, на які отримували вичерпні та змістовні відповіді.

Спільні заходи із роботодавцями приносять позитивні результати не лише  самому роботодавцю для оперативного укомплектування вакансій, але і безробітним, які шукають роботу.

В презентації  взяли участь фахівці філії, представник роботодавця та 14 безробітних, що перебувають на обліку в Монастирищенській районній філії, 2 з яких зацікавилися  можливістю стажування  в даного підприємця з подальшим працевлаштуванням. Планується відшкодування єдиного соціального внеску роботодавцю за працевлаштування 1 безробітної особи з числа квотної категорії громадян.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора