Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведення аукціону для продажу нежитлового приміщення

Дата: 05.01.2022 10:00
Кількість переглядів: 310

Фото без опису

Найменування обєкта: нежитлова будівля пансіонату площею 266,0 м2

Місце розташування об’єкта: Черкаська область, Уманський район, с.Попудня, вул.Шевченка,2а  .

Найменування балансоутримувача: виконавчий комітет Монастирищенської міської ради

Відомості про об’єкт: нежитлова будівля пансіонату площею 266,0 м2

Будівля 1947 року забудови, фундамент бутовий, є тріщини, стіни цегляні – відшарування і відпадання штукатурки, перекриття дерев’яне, є наявні численні тріщини, відпадання штапівки, вологість. Підлога дощата, є просідання, руйнування підлоги. Вікна та двері пошкоджені. Електромережа пошкоджена. 

Відомості про земельну ділянку: кадастровий номер земельної ділянки -7123485300:01:001:0445, площа земельної ділянки -  0,182  га.

Балансоутримувач:  Виконавчий комітет Монастирищенскої міської ради

2. Інформація про аукціон:

Спосіб проведення аукціону: аукціон з умовами.

Час проведення визначається електронною торговою системою автоматично.

Аукціон в електронній формі проводиться відповідно до Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об'єктів малої приватизації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 № 432 (зі змінами).

Приймання та реєстрація заяв на участь в аукціоні проводиться відповідно до вимог ч.7 ст.14 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна» та Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об'єктів малої приватизації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 № 432 (зі змінами).

Заява на участь в електронному аукціоні повинна містити закриту цінову пропозицію та подається протягом всього часу з моменту опублікування відповідного інформаційного повідомлення в електронній торговій системі до закінчення кінцевого строку прийняття заяв на участь в електронному аукціоні закритих цінових пропозицій.

До участі в аукціоні не допускаються особи, на яких поширюються обмеження, визначені частиною другою статті 8 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна».

Кінцевий  строк подання заяви на участь в електронному аукціоні з умовами, зі зниженням стартової ціни встановлюється електронною торговою системою для кожного електронного аукціону окремо у проміжку часу з 19.30 до 20.30 дня, що передує дню проведення електронного аукціону.

Кінцевий  строк подання заяви на участь в електронному аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій встановлюється електронною торговою системою для кожного електронного аукціону окремо з 16.15 до 16.45 дня проведення електронного аукціону.

Для участі в електронному аукціоні особа, яка має намір взяти участь у ньому, через свій кабінет здійснює подання заяви на участь в електронному аукціоні шляхом заповнення електронної форми і завантаження електронних копій документів та сплачує реєстраційний та гарантійні внески.

У разі якщо об’єкт, який пропонується для продажу на аукціоні, не продано, проводиться повторний аукціон із зниженням стартової ціни на 50 відсотків.

У разі якщо об’єкт приватизації не продано на повторному аукціоні зі зниженням стартової ціни на 50 відсотків, проводиться аукціон за методом  покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій зі зниженням стартової ціни на 50 відсотків.

3. Інформація про умови, на яких здійснюється приватизація об’єкта.

Стартова ціна об’єкта приватизації (без ПДВ) для:

  аукціону з умовами:  88000,00 грн.; 

  аукціону із зниженням стартової ціни:    44000 ,00  грн;

аукціону за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій:   44 000,00 грн.

 Розмір гарантійного внеску для:

 аукціону з умовами – 8800 грн.;

 аукціону із зниженням стартової ціни – 4400 грн.;

 аукціону за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових      пропозицій – 4400 грн

 Розмір реєстраційного внеску (плата за реєстрацію заяви на участь в аукціоні):   0,2 мінімальної заробітної плати станом на 1 січня поточного року.

 Обов’язкові умови продажу:

     - зберігання у придбаному об’єкті інженерних мереж, мереж електропостачання і зв’язку. Зміну та реконструкцію систем тепло-, водо- та електропостачання проводити за погодженням з експлуатаційними організаціями.

     - виконання вимог Закону України “Про архітектурну діяльність” та Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності»;

     - протягом року оформити право користування земельною ділянкою згідно з чинним законодавством;

     - протягом 10 календарних днів з моменту нотаріального посвідчення договору купівлі-продажу Покупець зобов’язаний відшкодувати  витрати, пов’язані з виготовленням проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під об’єктом приватизації     - протягом року укласти договір на вивіз побутових відходів з визначеним надавачем цих послуг;

     - утримання прилеглої до об’єкта території відповідно  до Правил благоустрою, затверджених відповідним рішенням міської ради.

     - при укладенні договору купівлі-продажу з переможцем аукціону на ціну продажу об’єкта нараховується податок на додану вартість в розмірі 20 %.

Додаткові умови:

    - протягом 10 календарних днів з моменту нотаріального посвідчення договору купівлі-продажу, Покупець зобов’язаний відшкодувати  витрати, пов’язані з проведенням незалежної оцінки об’єкта приватизації в сумі 4800грн. ( чотириі тисячі вісімсот гривень 00 коп)

Додаткова інформація.     

Оглянути об’єкт можна в робочі дні за місцем його розташування, звернувшись до організатора аукціону.

Щоб взяти участь,  покупець реєструйтесь на будь-якому із підключених до системи Прозорро. Продажі майданчиків.

Найменування організатора аукціону:  Виконавчий комітет    Монастирищенської міської ради,   адреса: м.Монастирище, вул.Соборна,117. Час роботи з 8.00 до 17.15 (крім вихідних), у п’ятницю – з 8.00 до 16.00, обідня перерва з 13.00 до 14.00.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора