Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Із 8 по 9 лютого в Монастирищенському спортивному комплексі 8 команд змагалися за нагороди чемпіонату Черкаської області з футзалу серед юнаків U-9 (2013-2014 рр.н.) сезону 2021-2022рр.

Дата: 09.02.2022 17:00
Кількість переглядів: 156

Фото без опису

Захід зібрав безліч вболівальників – підтримати юних футболістів приїхали рідні та друзі спортсменів, також активно долучилися до вболівальництва мешканці громади.

Позитивний настрій та доброзичливість створювали особисту атмосферу взаємопідтримки, незважаючи на безкомпромісну та запеклу боротьбу.

Змагання в такій віковій категорії дає змогу відчути задоволення від справжніх футбольних баталій, адже юні футболісти грають з особливим захопленням, незважаючи на травми, забиті голи та без жодного відчуття страху перед своїми суперниками.

У напруженій та цікавій боротьбі перемогу здобула команда «Дніпро-80» Черкаси, друге місце виборола ДЮФШ «Базис» Кочубіївка, третє –«КДЮСШ- та 1МСК «Дніпро» Черкаси.

Відразу після завершення чемпіонату відбулося нагородження команд та кращих гравців від кожної команди.

У церемонії нагородження взяли участь заступник міського голови Зоряна Заворотна та президент Асоціації футзалу Черкаської області Юрій Гончаров.

Зоряна Володимирівна від імені міського голови Олександра Тищенка подякувала усім учасникам змагань за спортивну боротьбу, жагу до перемоги, яку команди демонстрували на майданчику.

В свою чергу, президент Асоціації футзалу Черкаської області Юрій Гончаров відзначив гарну організацію проведення турніру на Монастирищині та нагородив Подяками Асоціації футзалу за вагомий внесок та підтримку розвитку спорту в громаді міського голову Олександра Тищенка, директора спортивного комплексу Олександра Бойка, директора стадіону «Авангард» Івана Каплуна, директора ДЮСШ Олександра Ванцеровського та тренера Олександра Каплуна.

Підсумкові місця за результатами змагань:

1. «Дніпро-80» Черкаси

2. ДЮФШ «Базис» Кочубіївка

3. «КДЮСШ- та 1МСК «Дніпро» Черкаси

4. ДЮСШ Маньківка

5. ФК «Скіф» Сміла

6. ЛНЗ Шполянська ОТГ

7. ДЮСШ Монастирище

8. ДЮСШ Умань

Також були відзначені кращі гравці команд:

 Олександр Старцев («Дніпро-80» Черкаси)

 Захар Дзюба (ДЮФШ «Базис» Кочубіївка)

 Андрій Панасюк («КДЮСШ- та 1МСК «Дніпро» Черкаси)

 Назар Артюшенко (ДЮСШ Маньківка)

 Назар Щербина (ФК «Скіф» Сміла)

 Антон Коваленко (ЛНЗ Шполянська ОТГ)

 Арсен Тертичний (ДЮСШ Монастирище)

 Назар Головатюк (ДЮСШ Умань)

Окремо відзначена в номінації «Кращий воротар» - Тетяна Губницька (ДЮФШ «Базис» Кочубіївка).

Вітаємо команди з гарною грою, а також дякуємо всім учасникам за чудовий турнір та дружню атмосферу. Нових спортивних успіхів та здобутків!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора