Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Попередження для боржників про відключення!

Дата: 14.02.2022 16:00
Кількість переглядів: 168

Фото без опису

Адміністрація КП «МВУЖКГ» звертається до абонентів, які впродовж тривалого часу мають значні обсяги заборгованості за спожиті послуги з водопостачання та водовідведення, з проханням розрахуватися за надані послуги.

Повідомляємо, що у випадку подальшого уникання від сплати своєї заборгованості КП «МВУЖКГ» буде вживати заходи по відключенню боргуючих абонентів від надаваних послуг з водопостачання та водовідведення.

Звертаємо вашу увагу, що повторне підключення послуг з водопостачання та водовідведення можливе лише після повного погашення заборгованості та оплати рахунку за роботи по відключенню та підключенню до мереж водопостачання та водовідведення.

Задля уникнення неприємних ситуацій та негативних наслідків для тих, хто має заборгованість за спожиті послуги, наполегливо просимо не зволікати із вирішенням даного питання.

Для отримання додаткової інформації, проведення звірок та укладення договорів на реструктуризацію боргів звертатися до абонентського відділу МВУЖКГ за адресою вул. Соборна, 109.

Підприємство завжди готове розглянути кожну ситуацію окремо та з порозумінням і повагою поставитись до кожного свого споживача.

Просимо терміново здійснити оплату за спожиті послуги. У разі неможливості провести повний розрахунок за боргами одним платежем, ви можете укласти договір про реструктуризацію (розтермінування) заборгованості/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора