Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На Монастирищині вшанували воїнів- інтернаціоналістів

Дата: 15.02.2022 12:45
Кількість переглядів: 225

Сьогодні, 15 лютого, у Монастирищі вшанували пам'ять загиблих учасників бойових дій на території інших держав та відзначили 33-у річницю виведення військ з Афганістану.

Воїни-інтернаціоналісти, АТОвці, надзвичайники спільно з міським головою Олександром Тищенком  поклали квіти до пам’ятного знаку воїнам-афганцям з надією на те, що війна більше не відбиратиме життя молодих, сповнених оптимізму та життєвої енергії мужніх синів України.

Учасники зібрання хвилиною мовчання вшанували пам'ять тих, хто загинув на чужій землі, в чужій країні, на чужій для нього війні.

Міський голова Олександр Тищекно подякував воїнам-інтернаціоналістам за мужність і самовідданість, виявлені під час виконання військового обов’язку.

Також, в цей день міський голова, ветерани-афганці,  очолювані головою районної організації Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Леонідом Прудиусом, побували на могилах своїх побратимів, які загинули під час кровопролитної війни в Афганістані у 80-х роках - В. Корченюка з смт.Цибулів та Г. Кшемінського з с. Терлиці, поклали квіти до пам’ятників.

На вшанування пам’яті загиблих очільник громади,  воїни-інтернаціоналісти поклали квіти до меморіальних дощок пам’яті В. Корченюка та Г. Кшемінського, що встановлені на школах, де в далеких 70-х роках минулого століття навчалися Герої.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора