Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

#UAразом #День_єднання_Монастирищини

Дата: 16.02.2022 14:00
Кількість переглядів: 166

Фото без опису

"Ще не вмерла України і слава, і воля,

Ще нам, браття молодії, усміхнеться доля.

Згинуть наші вороженьки, як роса на сонці,

Запануєм і ми, браття, у своїй сторонці..."????????

????????Сьогодні, 16 лютого, 0 10:00 у містах і містечках, селах і мегаполісах нашої чарівної, квітучої Неньки???????? звучав Гімн України. Лунала мелодія душі???????? українського народу і на Монастирищині.

????????Міський голова Олександр Тищенко, його заступник Олег Недогода спільно з начальниками відділів та управлінь, працівниками міської ради, керівниками установ та організацій, студентами, громадськістю прикрасивши свій одяг синьо-жовтою стрічкою, зібралися разом на центральній площі імені Героїв Майдану для урочистого підняття Державного Прапора???????? та спільного виконання Гімну. Почесне право підняти Державний Прапор України???????? було надано військовослужбовцям 4-го відділу Уманського РТЦК та СП головному сержанту Сергію Циганенку та старшому солдату Максиму Ботіку. Також присутніми на площі було розгорнуто прапор єднання????????.

????????До відзначення свята долучилися й в усіх старостинських округах громади. На будинках і спорудах Монастирищини майоріли синьо-жовті стяги????????, а в навчальних закладах проводилися тематичні заходи.

????????Зовнішні та внутрішні виклики, що постали сьогодні перед Україною, вимагають від кожного громадянина відповідальності, впевненості та конкретних дій. День єднання???????? продемонстрував всьому світові нашу єдність і неподільність?

????????Разом ми – потужна сила? Нас не подолати? Все буде Україна????????

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора