Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Подарували видання «Монастирищина спортивна» ентузіасту фізкультурного руху Монастирищини Василю Лазаровичу Борейку

Дата: 16.02.2022 16:00
Кількість переглядів: 116

Сьогодні міський голова Олександр Тищенко разом із ініціатором видання, головним упорядником книги «Монастирищина спортивна» Олександром Бойком подарували один екземпляр видання ентузіасту фізкультурного руху Монастирищини Василю Лазаровичу Борейку.

Василь Лазарович – один із кращих вчителів фізкультури, вмілий тренер, який майже 50 років присвятив вихованню не одного покоління спортсменів. Його уроки завжди проводилися організовано та цікаво. Команди, що він тренував неодноразово посідали призові місця в змаганнях різних рівнів.

Борейко Василь Лазарович був прекрасним спортсменом, один із кращих баскетболістів та волейболістів району.

У 2018 році в Монастирищенському районі було започатковано змагання з баскетболу «Кубок Василя Борейка», в якому беруть участь не лише команди з Монастирищини, а й сусідніх громад.

Василь Лазарович є одним із героїв книги «Монастирищина спортивна». А також один із її упорядників. У виданні, яке присвячене утворенню Монастирищенської міської територіальної громади, описане спортивне життя та здобутки фізкультури і спорту в Монастирищенському районі Черкаської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора