Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітали довгожительку із Цибулева

Дата: 17.02.2022 16:00
Кількість переглядів: 171

Фото без опису

Сьогодні святкує 99 рік народження Криворученко Ксенія Федорівна із селища Цибулів. З поважним ювілеєм довгожительку від імені міського голови Олександра Тищенка привітав староста Цибулівського старостинського округу Сергій Кучеренко. Сергій Володимирович висловив жінці вдячність за трудову діяльність, побажав міцного здоров’я, радості, бадьорості духу, любові та підтримки від чималої родини, мирного неба над головою та ще довгих років життя. А також обов’язково відзначити 100 річний ювілей та вручив грошовий подарунок і квіти.

Народилася Ксенія Федорівна в багатодітній родині, де зростало 5 дівчаток. Важко працювала, під час війни була забрана в Німеччину. Все життя, до виходу на заслужений відпочинок, жінка трудилася в колгоспі в ланці. Народила і виховала двох синів. Пишається 4 онуками та 5 правнуками. Має гарну пам'ять й дотепер ще порається по господарству, завжди усміхнена та привітна.

Попри всі пережиті негаразди і прикрощі нелегкої долі, ювілярка зберегла в своїй душі неймовірну доброзичливість, оптимізм, любов до життя і віру в людей.

Тож вітаємо Ксенію Федорівну з Днем народження, бажаємо міцного здоров'я, радості й благополуччя на довгі щасливі роки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора