Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міська рада та виконавчий комітет Монастирищенської міської ради глибоко сумують з приводу смерті відомого монастирищанина Сапарбека Бурамбекова та розділяють біль втрати з родиною покійного

Дата: 19.02.2022 12:00
Кількість переглядів: 180

Фото без опису

Висловлюємо свою підтримку рідним і близьким. Це важка втрата, і в глибокій скорботі разом з вами ми схиляємося у жалобі, співпереживаємо та поділяємо з вами цей нестерпний біль.

Сапарбек Бурамбеков народився 15 березня 1934 року в с. Сабунда Акмолінської області Казахської РСР. В 1953-1956 рр. служив в Радянській Армії в м. Фастові в автомобільних військах. Перебуваючи на вивозці цукрових буряків в Монастирищенському районі, познайомився з українською дівчиною Галиною Постригайло, на якій згодом одружився і залишився навіки в нашому районі. В сім’ї народилася дівчинка Надія.

З 1956 по 1996 рік працював в автоколоні на грузовому автомобілі. За самовіддану працю нагороджений трьома орденами: Жовтневої Революції, Трудового Червоного прапора, Знак Пошани та багатьма медалями. Займав активну життєву позицію, був авторитетом як для керівництва, так і простих людей. Після виходу на пенсію обласним управлінням автотранспорту йому був подарований автомобіль, на якому він працював.

«У мене є дві батьківщини – казав Сапарбек Бурамбеков – Казахстан, де я народився і звідки пішов до армії, і Україна, де я маю сім’ю, прожив багато років, працював на благо її народу».

Світлі спогади про добру, порядну, чуйну людину назавжди залишаться у серцях всіх, хто знав, любив і поважав Сапарбека Бурамбекова!

Вічна пам’ять!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора