Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулися змагання з настільного тенісу серед дітей "Спритний м’ячик"

Дата: 19.02.2022 18:00
Кількість переглядів: 194

Фото без опису

19 лютого відбулися змагання з настільного тенісу серед дітей "Спритний м’ячик". В них взяли участь 25 учасників. Уманську територіальну громаду представили спортсмени з с. Собківки (тренер Анатолій Аркуша), Христинівську ТГ з с. Талалаївки (тренер Едуард Когут) і решта спортсмени з нашого міста.

Після відкриття змагань, головний суддя Вадим Швидкий, він же тренер нашої команди, оголосив розклад ігор та розвів спортсменів по своїх столах. Змагалися в двох вікових категоріях: 2005-2009 р/н. ( І група) та 2010-2014 р/н (ІІ група).

Небагаточисельним глядачам цікаво було спостерігати за захоплюючими поєдинками, які вирували в спортивній залі. Високу майстерність сьогодні демонстрували Будьомко Артем ( І місце в І гр), Галай Арсен (І місце в ІІ гр) , Красножон Ростислав (ІІ місце в Ігр), Аркуша Дмитро (ІІ місце в ІІгр), Бондар Олександр (ІІІ місце в І гр) та Аркуша Андрій (ІІІ місце в ІІ гр). Після закінчення першої частини відбулися змагання між призерами І-ї та ІІ-ї груп. В результаті І місце здобув Будьомко Артем, ІІ місце Галай Арсен, ІІІ місце Аркуша Андрій. Призери змагань нагороджені кубками, грамотами та медалями. 

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора