Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги споживачів послуг з постачання теплової енергії у м. Монастирище та с. Новому Місті

Дата: 21.02.2022 15:04
Кількість переглядів: 213

Фото без опису

До уваги споживачів послуг з постачання теплової енергії у м. Монастирище та с. Новому Місті

 

Комунальне підприємство "Теплокомуненерго" міста Монастирище повідомляє споживачів послуг з постачання теплової енергії у м. Монастирище та с. Новому Місті
 (в тому числі власників приміщень з індивідуальним опаленням, приміщень з транзитними мережами опалення, нежитлових приміщень, магазинів у багатоквартирних житлових будинках), що наказом Міністерства розвитку громад та територій України від 28 грудня 2021 року № 358 "Про внесення змін до Методики розподілу між споживачами обсягів спожитих у будівлі комунальних послуг" були внесенні зміни до Методики розподілу між споживачами обсягів спожитих у будівлі комунальних послуг, затвердженої наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 22 листопада 2018 року № 315, шляхом викладення її у новій редакції.

Наказ є доступним за наступним посиланням: https://www.reestrnpa.gov.ua/REESTR/RNAweb.nsf/wpage/doc_card?OpenDocument&ID=412166122858FE9FC22587DC004A4855.

Про необхідність застосування Методики розподілу між споживачами обсягів спожитих у будівлі комунальних послуг у новій редакції, комунальне підприємство "Теплокомуненерго" міста Монастирище було доведено відповідними листами департаменту інфраструктури та ЖКГ Черкаської ОДА та Міністерства розвитку громад та територій України.

Детальний розподіл обсягу спожитої послуги з постачання теплової енергії між співвласниками у будинку наведено у Методиці з посиланням на відповідні формули, з якою (якими) можна ознайомитися за наданим посиланням у мережі інтернет.

Адміністрація КП "Теплокомуненерго" м. Монастирище


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора