Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звернення депутатів Монастирищенської міської ради до жителів громади

Дата: 21.02.2022 08:00
Кількість переглядів: 163

Фото без опису

Шановні жителі Монастирищенської міської територіальної громади!

          В зв’язку із останніми подіями, які відбуваються на кордонах нашої країни, через постійне нагнітання Росією  безпекової ситуації, накопичення військ і техніки, проведення сухопутних та військових маневрів, ми, депутати Монастирищенської міської ради,  звертаємося до всіх жителів громади  із закликом  не поширювати панічні настрої, чутки та російську пропаганду, не піддаватися на інформаційно-психологічні атаки й не підігрувати агресору . Суспільний спокій сприяє владі, дипломатам і Збройним Силам гідно виконувати свою роботу із захисту держави та українців. Вірмо у нашу армію,наших воїнів, які мають достатньо сил і засобів, а також бойовий досвід, щоб у разі потреби відстояти нашу державу.

          І керівництво України,  провідні світові лідери докладають максимум зусиль для того щоб врегулювати ситуацію політико-дипломатичним шляхом. Свідчення тому – десятки перемовин на найвищому рівні, що відбуваються протягом останніх кількох тижнів. Наша держава прагне миру,  хоче сісти за стіл переговорів і вести конструктивний діалог, проте Україна не готова поступатися національними інтересами та  суверенітетом.

         Закликаємо всі політичні сили до єдності, консолідації зусиль, щоб спільно протистояти з боку агресора, не розхитувати політичну ситуацію  всередині країни.

         Звертаємося до всіх жителів Монастирищенської міської територіальної громади  із закликом не поширювати панічні настрої, чутки та російську пропаганду, не піддаватися на інформаційно-психологічні атаки. Ми маємо продовжувати працювати, не змінювати свій звичайний спосіб життя, що сприятиме  збереженню економічної стабільності та можливості Збройних Сил України захищати нашу державу.

       Памятаймо, що в єдності – наша сила! Слава Україні! Героям Слава!

 

За дорученням депутатів

Міський голова                                                        Олександр  ТИЩЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора