Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася онлайн -нарада щодо модернізації харчоблоків закладів загальної середньої освіти

Дата: 23.02.2022 12:30
Кількість переглядів: 183

Фото без опису

      23 лютого заступники міського голови Олег Недогода та Зоряна Заворотна, представники фінансового управління, відділу містобудування та архітектури, управління освіти, молоді та спорту взяли участь у онлайн-нараді з питань  модернізації (проведення реконструкції та капітального ремонту) харчоблоків закладів загальної середньої освіти.

      Зауважимо, що цьогоріч у Держбюджеті на модернізацію харчоблоків у школах передбачено субвенцію у розмірі 1,5 млрд гривень. Для отримання фінансування регіони та громади мають підготувати якісні проєкти, які будуть відповідати вимогам нового технологічного циклу приготування їжі. Зокрема, йдеться про розробку проєктної документації із забезпечення нового підходу приготування їжі, норм інклюзивності та безбар?єрності.

      Діти в навчальних закладах проводять значну частину свого життя. Тож надзвичайно важливо створити для них безпечне середовище.

      А модернізація обладнання харчоблоків покращить технологічні процеси приготування страв, забезпечить належну гігієнічність посуду, сприятиме переходу до здорового харчування школярів.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора