Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 24.02.2022 15:01
Кількість переглядів: 147

Фото без опису

Сьогодні, 24 лютого, під головуванням міського голови Олександра Тищенка відбулося чергове засідання виконавчого комітету Монастирищенської міської ради.

На початку зібрання Олександр Тищенко поінформував усіх про ситуацію, яка виникла на тлі нової агресії РФ на територію України та відзначив, що Монастирищенська громада уже розпочала приймати людей із евакуйованих територій й готова надати їм прихисток та забезпечити харчуванням й усім необхідним.

Також міський голова наголосив, що усі структурні підрозділи міської ради, комунальні підприємства та лікувальні установи громади працюють у штатному режимі, щоб забезпечити життєдіяльність громади та зберегти стабільність.

Тож згідно плану роботи виконавчого комітету міської ради члени виконкому заслухали та обговорили такі питання: про схвалення звіту про виконання бюджету Монастирищенської міської територіальної громади за 2021 рік; про роботу комісії з питань забезпечення своєчасності та повноти сплати податків, дотримання законодавства про працю щодо легалізації зайнятості населення та забезпечення виплати заробітної плати за 2021 рік; про організацію проведення конкурсу з визначення виконавця послуг із поводження з побутовими відходами на території Монастирищенської міської територіальної громади; про затвердження Положення про конкурсну комісію з визначення виконавця послуг із поводження з побутовими відходами на території Монастирищенської міської територіальної громади; про внесення доповнень до рішення виконавчого комітету міської ради від 23.06.2021 №118 «Про затвердження Інструкції з оформлення матеріалів про адміністративні правопорушення за недотримання Правил благоустрою території Монастирищенської міської територіальної громади»; про клопотання щодо присвоєння почесного звання України «Мати-героїння» О.М. Гордєєвій.

Окрім цього, ще були розглянуті питання відділу містобудування та архітектури, земельного та юридичного відділів, служби у справах дітей, відділу комунального майна і господарської діяльності.

З усіх питань порядку денного прийнято рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора