Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Прихистимо своїх

Дата: 25.02.2022 15:09
Кількість переглядів: 179

Фото без опису

Через бойові дії на території України багато українців вивозять своїх рідних із місць активних бойових дій і шукають безпечні місця прихистку. Дехто їде до родичів у безпечні регіони, але більшість із них не мають де перечекати складні часи. Саме тому група волонтерів розробила сайт «Прихисток» на якому можна залишити заявку на пошук тимчасового укриття, а той, хто готовий надати прихисток може залишити заявку про це.

Звичайно, щоб сайт нормально функціонував й люди могли швидко знайти тимчасове житло, необхідно залишати якомога більше заявок про готовність надати прихисток.

Дорогі монастирищани, якщо серед вас є готові поділитися житлом – переходьте за посиланням https://prykhystok.in.ua/... та залиште свою заявку.

Монастирищенська міська рада також готова прийняти потребуючих людей та забезпечити їх житлом і харчуванням. За необхідності звертайтеся за номером тел. 050-670-24-57.

Давайте не будемо байдужими, не залишаймося осторонь, а допоможемо нашим співгромадянам у скрутні часи! Ми єдині і у цьому наша сила!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора