Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні мешканці багатоповерхівок!

Дата: 28.02.2022 17:56
Кількість переглядів: 191

 

Зараз наша громада стала пліч о пліч, щоб допомогти боронити нашу державу від агресора: створений  загін тероборони, місцева влада та  жителі щоденно долучаються до допомоги нашим воякам.

З першого дня війни громадяни нашої держави почали піддаватися повітряним атакам, і для того, щоб зберегти своє життя, мешканці багатоповерхівок  знаходять собі прихисток у підвалах своїх будинків.

Але, на жаль, багато підвалів в нашому місті знаходяться у занедбаному стані, який допустили самі мешканці будинків. Адже підвали є спільною власністю усіх жителів багатоповерхівок, і вони, в першу чергу повинні підтримувати чистоту та порядок у місцях спільного проживання та колективної відповідальності.

В той час, коли люди всієї громади долучаються до спільних дій задля допомоги нашим військовим у цей нелегкий час для нашої країни, деякі жителі нашого міста нахабно вимагають прибрати ними ж загажені приміщення.

Тому звертаємося до громадян -  проявіть громадянську позицію та солідарність, наведіть лад у своїх підвальних приміщеннях, за вас ніхто прибирати НЕ БУДЕ!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора