Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Повідомляйте про факти відмови в безготівковому розрахунку», – Олександр Скічко

Дата: 05.03.2022 08:10
Кількість переглядів: 132

Фото без опису

Банківська система України працює без збоїв, а причин відмовлятися від безготівкових операцій немає. На цьому наголосив радник керівника Черкаської обласної військової адміністрації Олександр Скічко.

Якщо вам відмовляють у безготівковому розрахунку за товар або послугу – повідомляйте обласній податковій службі, наголосив він.

– Справді, зараз є певні затримки з доставкою готівки у відділення банків, – відзначив Олександр Скічко. – Ми вже працюємо з банками, аби вирішити цю ситуацію. Водночас наголошу, що банківська система працює стабільно, тож немає жодних підстав відмовляти у розрахунку карткою. Звертаюся до підприємців: довіряйте нашій банківській системі.

Також радник відзначив, що блокпости працюють стабільно, для їхнього проходження ЖОДНІ ПАРОЛІ НЕ ПОТРІБНІ. Варто при собі мати документи, які засвідчують особу.

Також область продовжує укріплюватися. Та не забуває підтримувати сусідні регіони.

– За останні дні ми передали більше 60 бетонних блоків, 2 фури гуманітарної допомоги з продуктами та понад 250 протитанкових їжаків, – зазначив Олександр Скічко. – Передали все на Київ, адже столицю треба тримати. Ми переможемо!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора