Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

78 років тому прогнали окупанта і сьогодні не дамо йому шансу!

Дата: 10.03.2022 10:01
Кількість переглядів: 147

Фото без опису

Сьогодні минає річниця визволення нашого краю від нацистських окупантів. Саме 10 березня 1944 року завершилися бої, коли останній загарбник утік та покинув, рятуючись, межі Монастирищини. Наші славетні дідусі та бабусі продемонстрували, в свій час, всю велич, силу та жагу до перемоги. Вони боролися до останнього подиху за кожного з нас – за наше майбутнє і вибороли Велику Перемогу!

Тож сьогодні ми низько вклоняємося нашим визволителям. Адже не старіє, не зникає пам’ять про ті тривожні літа. Вона нагадує нам застиглим у суворому монументі бійцем, свідком грізних років і переможних боїв, пильно дивиться у залах музеїв, відгукується зі сторінок книг, її, – мужню і величну, – народ передає із уст в уста, від покоління до покоління…

І хто б міг подумати, що через 78 років нам знову доведеться брати до рук зброю та захищати свої домівки, свою Батьківщину від окупантів. 8 років українці відстоюють Донбас і вже 15-й день Український народ героїчно протистоїть російському повномасштабному воєнному вторгненню. Ворог безжалісний, але ми дамо йому гідну відсіч! Ми вистоїмо! Ми переможемо, адже ми є нащадками величних воїнів! Ми є вільними людьми і ми на своїй Богом даній землі! Слава Україні! Героям Слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора