Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чистота нашої громади – залежить від усіх нас!

Дата: 05.04.2022 14:05
Кількість переглядів: 171

Фото без опису

Попри важкі часи для країни, на території Монастирищенської міської територіальної громади здійснюється генеральне весняне прибирання. Зокрема, працівники групи з благоустрою міської ради прибирають і впорядковують вулиці міста.

Просимо керівників підприємств, установ, організацій, приватних підприємств  провести заходи благоустрою, санітарної очистки та озеленення власних, закріплених і прилеглих територій.

Мешканців територіальної громади закликаємо  впорядкувати ділянки навколо домогосподарств, прибрати побутове сміття, залишки сухої рослинності, гілля, будівельні матеріали та відходи.

Принагідно нагадуємо, що під час воєнного стану спалювання сухої рослинності  розцінюються як кримінальний злочин, за який передбачено покарання у вигляді ув’язнення строком від 10 до 15 років з конфіскацією майна.

Забороняється  самовільне скидання твердих побутових відходів, будівельного сміття, відходів виробництва, ґрунту, тощо у невизначених місцях.

Кожен з нас може зробити свій внесок у спільну благородну справу, оскільки всі ми патріоти своєї маленької Батьківщини і чистота нашої громади, її площ і вулиць, парків і скверів, дворів і будинків, передусім, залежить від усіх нас, нашого розуміння і бажання зробити власне життя комфортнішим!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора